Nyheter & Pressmeddelanden

Här kan du läsa de senaste nyheterna och pressmeddelanden från oss på Scandinavian Friction.

Följ oss på Mynewsdesk

Nyheter

Besök oss på Euroexpo i Stavanger!

Besök oss på Euroexpo i Stavanger!

Kom och träffa oss på Euroexpo i Stavanger! Vi kommer bland annat att berätta hur lätt du kan bli av med ditt fett, kanske genom vårt nya koncept Smartcomp? En annan spännnde nyhet är att Scandinavian Friction även är representant för PXL Seals som tillverkar specialdesignade tätningar för bland annat vattenkraft och Off-Shore.

Läs mer
Teknikprodukter startar samarbete med PXL Seals

Teknikprodukter startar samarbete med PXL Seals

Under 2019 utökar Teknikprodukter sitt tätningssortiment med hjälp av en ny spännande samarbetspartner: PXL Seals. PXL Seals är en fransk producent specialiserad på stora tätningar för bland annat vattenkraft, tung industri och marina applikationer. Produkterna blir ett väldigt bra tillskott i Teknikprodukters redan kompletta sortiment.

Läs mer
Prisjustering 1 januari

Prisjustering 1 januari

Under det senaste året har konjunkturen drivit upp kostnader och råmaterialpriser. För att anpassa oss till den nya marknadssituationen och samtidigt kunna upprätthålla vår goda service och tekniska support är vi därför tvungna att höja följande prislistor med +4,5 %: Tätningar, Friktion, Kullager, Glidlager. Prisjusteringen gäller för nya order från och med den 1 januari 2019.

Läs mer
God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Ett väldigt roligt och intensivt år börjar gå mot sitt slut. Teknikprodukter & Scandinavian Friction vill tacka alla våra kunder för ett bra samarbete under 2018. Vi är väldigt glada för att ni fortsätter utmana oss med spännande uppdrag och förfrågningar. Nu ser vi snart fram emot ett spännande nytt år tillsammans med Er, men först väntar en välförtjänt Julledighet för oss alla. God Jul!

Läs mer
Mustaschkampen är avslutad!

Mustaschkampen är avslutad!

Under November månad har Teknikprodukter på olika sätt stöttat Mustaschkampen för att hjälpa till i kampen mot Prostatacancer. Några tappra kämpar i personalen har också visat sitt stöd genom att odla de vackra mustascher ni ser på bilden. Både företaget och personalen har också engagerat sig för att samla in bidrag till Prostatacancerfonden.

Läs mer
Scandinavian Friction utökar sortimentet!

Scandinavian Friction utökar sortimentet!

Scandinavian Friction lagerför numera ämnesrör i komposit, Tufcot T100MP, som är typgodkänt av Lloyds för marina applikationer. Som en del av vår satsning för att kunna ge snabbare service till våra kunder i den marina sektorn, men även inom vattenkraften, har vi valt ut ett antal gångbara dimensioner som finns på vårt centrallager i Jönköping för omgående leverans.

Läs mer
Teknikprodukter stödjer Mustaschkampen!

Teknikprodukter stödjer Mustaschkampen!

Vi blev utmanade av vårt systerbolag KMC Ytbehandling att vara med i Mustaschkampen 2018, för att stödja kampen mot Prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom. Eftersom att vi är företaget som älskar utmaningar var det ett enkelt val. Utöver att Teknikprodukter såklart bidrar med pengar, uppmanar vi anställda, kunder och leverantörer att göra det samma!

Läs mer
Välkommen Rasmus!

Välkommen Rasmus!

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera den senaste förstärkningen på vår Innesälj- och Orderavdelning. Rasmus Nilsson är placerad på vårt huvudkontor i Huskvarna och har som huvuduppgift att ge service och support till er kunder via telefon och mejl. Vi är extra stolta över att Rasmus är en egenfostrad talang som tidigare har jobbat på vårt lager i 6 år.

Läs mer